Agenda

do

5

sept

Spreker: Rick Philipsen

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie: Delft Imaging Systems B.V. , Waterstraat 20, s-Hertogenbosch

AI als radioloog van de toekomst: the perfect match?

 

Ben je benieuwd naar de nieuwste toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI)? Wil je een blik in de toekomst werpen? Kom dan luisteren naar het verhaal van Rick Philipsen, COO van Thirona.
Het snelgroeiende en innovatieve Thirona is een bedrijf dat in de ontwikkeling van AI ver vooruitloopt. Thirona zet AI in voor het gedetailleerd onderzoeken van röntgenfoto’s. Dit versterkt de diagnose die normaalgesproken door de specialist gesteld wordt. Thirona’s niche is het opsporen van longziektes zoals COPD. Door het gebruik van AI wordt specialisten tijd bespaard zodat die zich kunnen richten op het contact met de patiënt. Een fantastisch mooie missie zou je zeggen. Waarom wordt het dan niet door iedereen met open armen ontvangen?

Wat zijn de uitdagingen van AI? Hoe gaat Thirona daarmee om? Rick neemt ons graag mee in de snelle ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie, de beren op de weg en waarom, volgens hem, AI de toekomst is. Vergroot je perspectief en maak de vertaalslag naar de kansen van AI voor je eigen bedrijf.

di

29

okt

Spreker: Philip Lomans

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie wordt nog bekend gemaakt

Surfen op innovatie:
effectief inspelen op vernieuwing

 

AI is een gamechanger. Hoe blijf je als organisatie veerkrachtig?

In de huidige tijdgeest – de vierde industriële revolutie – is innovatie cruciaal voor organisaties. AI als gamechanger zorgt voor veel dynamiek en turbulentie. Hoe blijf je als organisatie weerbaar en veerkrachtig? Aan welke knoppen kun je draaien?

Het is de passie van Philip Lomans, partner bij Netvlies, ondernemer en toezichthouder, om leiders te inspireren hun bedrijf of organisatie vitaal en lerend te maken en niet te verdrinken in de ‘golven van vernieuwing’. Hij inspireert leiders om anders te kijken naar werk en nieuwe vormen van organiseren. Weten we meteen waar de naam Netvlies vandaan komt 😉

Philip zal met ons inzoomen op twee essentiele vragen. Hoe benut je het digitale potentieel van je organisatie optimaal? Hoe gaan jouw mensen surfen op de golven van vernieuwing?

Wees erbij!

di

10

dec

Spreker: wordt nog bekend gemaakt

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie wordt nog bekend gemaakt

Bekijk Inspiratie Video’s

(Be)grip op Gen AI

Thema AI (bekijk presentatie) Spreker Guido van Gageldonk

Thought leadership: Met aspiratie inspelen op maatschappelijke transformaties

Dit is een ingesloten Microsoft Office-presentatiebestand dat mogelijk is gemaakt met Office.

Welk leiderschap is nodig in de zorg met steeds groter wordende uitdagingen?

Dit is een ingesloten Microsoft Office-presentatiebestand dat mogelijk is gemaakt met Office.