Agenda

woe

10

apr

Spreker: Kristian Esser

 

14.00 – 18.00 uur

 

Restaurant BUNKR –
Vincent van Den Heuvellaan 11 – Eindhoven

Hoe richt je het online kantoor in?

 

Hybride samenwerken is de toekomst. Logisch want het is win-win. Bedrijven zien hun resultaten stijgen want er wordt meer gedaan in minder tijd. Medewerkers vinden het fijn om geregeld vanuit huis te werken want daarmee ontwijken zij de file. Of het online samenwerken écht succesvol uitpakt hangt af van drie pijlers. De eerste pilaar betreft de mindset van de leiders. En dat begint altijd bij de top. Gelooft het management in leiderschap op afstand? De tweede betreft het ondersteunende proces want alleen met een meeting via Teams en een opvolgend mailtje gaat belangrijke informatie verloren. Er zal meer moeten gebeuren. De derde essentiële pijler is goedwerkende technologie. Hoe ziet het digitale kantoor er technisch gezien uit?

Kristian Esser, specialist in digitale samenwerking en auteur van ‘Communities of Work – Hybride Werken kan niet zonder een online kantoorzal tijdens de Business Circle zijn visionaire blik op online samenwerking met ons delen.

We zijn deze middag te gast bij BUNKR, tegenover de TU/e. Het is het eerste AI gestuurde restaurant van Nederland. Dé plek waar tech en hospitality elkaar ontmoeten. Een zeer passende plek bij het thema waar we aan den lijve AI gaan ervaren.

Kristian zal na zijn interactieve presentatie ruim de tijd nemen om met ons in dialoog te gaan.

do

6

juni

Spreker: Rick Philipsen

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie wordt nog bekend gemaakt

AI als radioloog van de toekomst: the perfect match?

 

Ben je benieuwd naar de nieuwste toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI)? Wil je een blik in de toekomst werpen? Kom dan luisteren naar het verhaal van Rick Philipsen, COO van Thirona.
Het snelgroeiende en innovatieve Thirona is een bedrijf dat in de ontwikkeling van AI ver vooruitloopt. Thirona zet AI in voor het gedetailleerd onderzoeken van röntgenfoto’s. Dit versterkt de diagnose die normaalgesproken door de specialist gesteld wordt. Thirona’s niche is het opsporen van longziektes zoals COPD. Door het gebruik van AI wordt specialisten tijd bespaard zodat die zich kunnen richten op het contact met de patiënt. Een fantastisch mooie missie zou je zeggen. Waarom wordt het dan niet door iedereen met open armen ontvangen?

Wat zijn de uitdagingen van AI? Hoe gaat Thirona daarmee om? Rick neemt ons graag mee in de snelle ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie, de beren op de weg en waarom, volgens hem, AI de toekomst is. Vergroot je perspectief en maak de vertaalslag naar de kansen van AI voor je eigen bedrijf.

do

5

sep

Spreker: wordt nog bekend gemaakt

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie wordt nog bekend gemaakt

di

29

okt

Spreker: Guido van Gageldonk

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie wordt nog bekend gemaakt

(Be)grip op Gen AI

 

Wat betekent Gen AI voor de toekomst? Waar staan we nu? Waar gaan we heen? Hoe kan jij het als bedrijf en leider toepassen? Tech watcher en keynote spreker Guido van Gageldonk  is sinds zijn vroegste jeugd gepassioneerd door technologie. Hands on, praktisch en altijd op zoek naar het waarom. Volgens Guido is inzicht achter de gehypte technologie  onontbeerlijk als je er grip op wilt krijgen.

Hij weet als geen ander ondernemers ander perspectief te bieden. Tech en ondernemerschap kruipt in zijn bloed. Hij heeft 17 jaar een eigen bedrijf gehad. Nu werkt hij bij de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) waar hij actief is op het onderwerp Digital Technologies.

Naast een bevlogen keynote speech over Gen AI met de praktische toepassingen ervan zal Guido ook de BOM introduceren. Een belangrijk orgaan die Brabantse ondernemingen support te bouwen aan de economie van morgen.

di

10

dec

Spreker: wordt nog bekend gemaakt

 

14.00 – 18.00 uur

 

Locatie wordt nog bekend gemaakt

Bekijk Inspiratie Video’s

Thought leadership: Met aspiratie inspelen op maatschappelijke transformaties

Dit is een ingesloten Microsoft Office-presentatiebestand dat mogelijk is gemaakt met Office.

Welk leiderschap is nodig in de zorg met steeds groter wordende uitdagingen?

Dit is een ingesloten Microsoft Office-presentatiebestand dat mogelijk is gemaakt met Office.

Energiemanagement in de organisatie

{{ vc_btn: title=Download+de+presentatie+-+Hoe+kom+je+in+contact+met+je+natuurlijke+energiebronnen&link=url%3A%252Fwp-content%252Fuploads%252FBurn-out-presentatie-TopState-voor-HR-Circle.pdf%7C%7C%7C }}