Agenda

do

26

okt

 

Gastspreker: Tom Klaassen

 

14.00 – 18.00 uur

 

Adres: Bunkr Eindhoven, John F Kennedylaan 3, 5612 AB Eindhoven

ChatGPT – Gamechanger of angstaanjager?

“Wat kunnen wij met ChatGPT?” Het is een vraag die Tom Klaassen, directeur van Bankai, de laatste maanden geregeld krijgt van zijn klanten. Het is een mooie vraag die leidt tot interessante nieuwe concepten.

Iedereen die iets over ChatGPT heeft gehoord, of zelf met ChatGPT heeft gespeeld, zal erkennen dat het revolutionair is. ChatGPT biedt organisaties ontelbare mogelijkheden voor het automatiseren, ondersteunen en inspireren van bedrijfsprocessen, zoals: HR, marketing, klantenservice, software ontwikkeling en documentatie.

In 2021 werd al geschat dat meer dan 10% van alle data in 2025 gegenereerd zou zijn door kunstmatige intelligenties zoals ChatGPT (t.o.v. minder dan 1% in 2021). Grote kans dat dit cijfer al achterhaald is. De vraag is: hoe kan een tool als ChatGPT van waarde zijn voor jouw organisatie? Hoe verandert het de manier van werken? Wat is een eerste stap om hier mee aan de slag te gaan?

Om een begin te maken met het beantwoorden van deze vragen, zal Tom ons 26 oktober meenemen in zijn bevindingen van ChatGPT, de kracht van AI (Artificial Intelligence) en de kansen die het biedt. Natuurlijk staat hij ook stil bij de beperkingen en risico’s. Aan jou de vraag, is het een gamechanger of een angstaanjager?

Tom heeft ruim 15 jaar ervaring met het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van digitale applicaties. Hierbij maakt hij veelvuldig gebruik van AI om tot innovatieve en succesvolle oplossingen te komen. Zijn klanten zijn zowel actief binnen het MKB maar ook multinationals rekent hij tot zijn clièntele (o.a. Auping, C&A, CZ, Hyundai, NXP, TNO).

Met veel passie helpt Tom dagelijks organisaties om technologie in dienst te stellen van de mens om zo het succes en werkplezier te verhogen.

Om de middag zo waardevol mogelijk te maken, nodigen we je alvast uit na te denken over een toffe use case die jou inspireert en waar je kansen ziet voor jouw bedrijf.

Nogmaals de aankondiging, nu geschreven door ChatGPT:

Als je nog niet bekend bent met ChatGPT dan is het tijd om kennis te maken met deze baanbrekende technologie. ChatGPT is een geavanceerd taalmodel dat is ontworpen om mensachtige gesprekken te voeren. Het model maakt gebruik van machine learning-algoritmen om menselijke taal te begrijpen en te produceren en is in staat om een breed scala aan taken uit te voeren, van vertalingen tot tekstgeneratie.

De impact van ChatGPT op organisaties is enorm. Het model kan organisaties helpen bij het verbeteren van hun klantenservice, het automatiseren van repetitieve taken en het personaliseren van hun communicatie met klanten. Daarnaast kan ChatGPT worden gebruikt voor het analyseren van grote hoeveelheden gegevens, het identificeren van patronen en trends, en het nemen van betere zakelijke beslissingen.

Deze middag zullen we dieper ingaan op de impact van ChatGPT op organisaties en hoe deze technologie kan worden geïntegreerd in bestaande bedrijfsprocessen. We zullen ook enkele van de uitdagingen bespreken die gepaard gaan met het gebruik van ChatGPT en hoe organisaties deze kunnen overwinnen.

do

7

dec

Spreker: Roos Fleuren

 

14.00 – 18.00 uur

 

De Kapel van DomusDELA, Kanaalstraat 4, Eindhoven

Corporate Social Responsibility

In deze tijd waarin we bewegen van welvaart naar welzijn ontstaan er vanuit bedrijven waardevolle initiatieven die duurzame impact hebben op de burger en onze planeet. Waar kunnen we aan denken en wat is het effect?

Spreker is onze eigen Roos Fleuren, HR Directeur DELA.

Bekijk Inspiratie Video’s

Thought leadership: Met aspiratie inspelen op maatschappelijke transformaties

Dit is een ingesloten Microsoft Office-presentatiebestand dat mogelijk is gemaakt met Office.

Welk leiderschap is nodig in de zorg met steeds groter wordende uitdagingen?

Dit is een ingesloten Microsoft Office-presentatiebestand dat mogelijk is gemaakt met Office.

Energiemanagement in de organisatie

{{ vc_btn: title=Download+de+presentatie+-+Hoe+kom+je+in+contact+met+je+natuurlijke+energiebronnen&link=url%3A%252Fwp-content%252Fuploads%252FBurn-out-presentatie-TopState-voor-HR-Circle.pdf%7C%7C%7C }}