Business Circle

Business Circle of Influence

De Business Circle of Influence is voor Leiders, Directieleden, HR Managers, en iedereen die zich expliciet bezighoudt met een bezielde werkomgeving. We komen zes keer per jaar bijeen om met- en van elkaar te leren.

Elke bijeenkomst vindt plaats op locatie bij één van de deelnemers. Als het waarde toevoegt, vinden we het erg leuk als we een rondleiding door het bedrijf krijgen.

We werken met sprekers van buitenaf en interne sprekers. De laatstgenoemde groep zijn onze leden die graag hun (zakelijke) passie willen delen.
Ook werken we in groepjes aan een verdiepende vraag of hebben we intervisie.

Een keer proberen?

De eerste keer is het mogelijk om een sessie vrijblijvend bij te wonen. Na de eerste bijeenkomst beslis je of je lid wordt van de Business Circle of Influence. De sessies vinden in de middag plaats van 14.00 – 18.00.

De prijs voor een lidmaatschap van een jaar is EUR 597,– ex BTW. Het is een doorlopend lidmaatschap dat jaarlijks vóór 1 december opzegbaar is. Het lidmaatschap is persoonsgebonden.

Indien je afwezig bent, geef dit tijdig door aan Dorine. Je kunt je deelname op de dag dat je niet kunt, geven aan een collega uit je organisatie.

Inspiratie video’s

De waarden van de Business Circle of Influence

Ontwikkeling

De Business Circle of Influence heeft als doel groei van haar leden.

Inspirerend en bruisend

Er worden nieuwe inzichten bij actuele thema’s gedeeld en elke bijeenkomst bruist.

Inclusief

Iedereen voelt zich welkom en gezien in de Circle.

Professioneel

We informeren elkaar over de laatste ontwikkelingen en houden elkaar scherp.