XXL event

Wat wordt er van ons gevraagd op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en zingeving in organisaties?

Ben jij HR Manager of MT-lid met een missie voor ontwikkeling en groei? Meld je aan voor het XXL Event en laat je inspireren.

Een prachtige line-up van deskundige sprekers zet jou op het juiste spoor naar succesvolle verandering. Ontmoet Patty Post, Paul Raaijmakers, Johan van den Elzen, Mignon van Halderen en Etienne Claessens en krijg een vernieuwend perspectief.

Meld je nu aan!

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst passeren de nieuwste inzichten op het gebied van leiderschapsontwikkeling en transformatiemanagement de revue.
Je wordt uitgedaagd steeds de vertaalslag te maken naar je eigen bedrijf.
Je kiest zelf twee sessies uit: één voor en één na het diner.

We zijn op een mooie en sfeervolle locatie. Er is genoeg tijd en ruimte om anderen te ontmoeten en te netwerken.

 

Meld je aan voor 15 september en betaal EUR 149,– voor inspiratie met heerlijk diner, koffie & thee én ontmoetingen met andere leiders die dezelfde vraagstukken hebben als jij. Bij aanmelding na 15 september is de prijs EUR 189,– ex BTW.
Ik ontmoet je graag!“Na de sessie heb ik altijd weer heel veel energie en zin in alles.”

“Voor mij persoonlijk werkt de HR Circle of Influence heel motiverend. Het helpt mij echt om mijn functie verder uit te bouwen. Dorine begeleidt de sessies op een professionele manier waarbij haar nieuwsgierige blik mij het meest aanspreekt. De kennis en ervaring die we delen, de ideeën die ik opdoe en het stevige netwerk maakt het voor mij heel waardevol.
Elke bijeenkomst is er wel iets dat ik meeneem. Bij DELA vond ik bijvoorbeeld de manier waarop zij de weekstart doen, heel inspirerend. In het begin twijfelde ik of ik wel tijd voor de bijeenkomsten zou hebben maar dat valt alleszins mee. De sessies zijn in een mooie frequentie waardoor het prima te doen en te combineren. Ik kom weleens gehaast aan maar na de sessie heb ik altijd weer heel veel energie en zin in alles.”

Marie-José van Eck, HR Manager bij Nelissen Ingenieursbureau

Bekijk ons netwerk >

“Ik heb vaker in netwerken gezeten maar die brachten me niet zoveel als deze.”

“De HR Circle of Influence vind ik echt super! Ik heb een hele volle agenda maar voor de HR Circle of Influence maak ik altijd tijd vrij. Dorine leidt de HR Circle of Influence op een hele betrokken, professionele en energieke manier. Ik heb vaker in netwerken gezeten maar die brachten me niet zoveel als deze. Bij de bijeenkomsten van de HR Circle of Influence word ik geïnspireerd door de combinatie van bedrijfsbezoek, het inhoudelijke programma over actuele HR onderwerpen en de visie van de andere leden. Wat ik ook erg leuk vind is dat ik vorig jaar zelf gesproken heb op een bijeenkomst en de leden bij CTOUCH heb ontvangen. De groep is een hele mooie mixture van zowel iets hardere als zachtere leiders en heeft een goed niveau. Door de persoonlijke sfeer neem ik heel makkelijk contact met iemand op als ik behoefte voel om te sparren. Gaaf!”

Kim van Blijenburgh, HR Manager bij CTOUCH

“Ik heb mijn lidmaatschap verlengd en dat doe je niet voor niets!”

“De bijeenkomsten van de HR Circle of Influence vind ik erg waardevol en brengen mij naast leuke contacten, nieuwe inzichten. Alhoewel het mij meer tijd kost dan de anderen, ik werk in Waalwijk en de bijeenkomsten zijn rondom Eindhoven heb ik dat er graag voor over. Ik geniet van de bedrijfsbezoeken waar je het verhaal hoort welke weg er afgelegd is om te komen waar het bedrijf nu staat. Door de begeleiding van Dorine, enthousiast, gedreven en creatief, voel ik me erg welkom. Onze app groep verstevigt het persoonlijke contact. Ook zorgt dat ervoor dat je elkaar makkelijk helpt. Een echt aanrader dus!”

Anita van Doorn, HR Manager bij vanHaren schoenen